lördag 4 januari 2014

Årets sista fiskedagar -13!

SÖNDAG
Detta är gädda nr.26 för dagen och mycket större än så blev dom ej denna dag. Jag hoppade av efter denna gäddis för att komma hem i tid för en gång skull:-). Tommy och Jörgen fortsatte snipracet till kl.1600 så det blev ju några till:-). Dagens resultat slutade med hela 46st. gäddisar.



 Men vi fick i alla fall bevis för att det finns större gäddisar som lurar någonstans i närheten: Bettet var ca.15cm brett rakt över magen på en 1,5kg gäddis! Gäddmadamerna är ju inte direkt blyga med dåligt självförtroende här i denna underbara skärgård.
                                                                    
                                                                           MÅNDAG


Här ger dom sig iväg på nya äventyr.(Tommy & Jörgen)

 När dom har åkt båt en stund så är det dags för första stoppet. Jörgen kastar ut sin väldigt slitna buster 2:a, vevar hem 5-6 tag, vevstopp, PANG! (eller smack i backen om vi hade varit i Stockholm). En fin gäddmadam på 5,2kg och nu tror grabbarna att idag är dom lite större på G, men det ska ju visa sig vara helt fel för det blir ännu ett gigantiskt sniprace för grabbarna idag också. Denna dagen fiskade grabbarna upp över 50st gäddisar.
 
Nu när jag sitter och skriver detta har Jörgen dragit ner till Nya Zeeland för lite fiske och volontärjobb. Tommy är tillbaka i Tranås men han kommer snart ner igen för nya fisketurer.
Har vi tur kanske Jörgen gästbloggar lite här om sitt fiske down under.//Ola & Tommy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar